Céges feliratos ruházat-kiegészítő ajándékok

Céges feliratos ruházat-kiegészítő ajándékok

Hogy mindig Te juss ügyfeleid eszébe, kedveskedj nekik feliratos ajándéktárgyakkal! Ezernyi bevált ajándékunkból egy perc alatt, jó áron rendelhetsz, neked csak az elismerést kell bezsebelned!
Egy reklámajándékkal foglalkozó cégnek minden reklámhordozót fel kell tudnia mutatni, amikben például a textil kiegészítők sem maradhatnak ki. Ebbe a kategóriába tartoznak például a sapkák, baskettball sapkák, sálak, napellenzők, melyek mind-mind remek reklámhordozók, s jól emblémázhatóak szitanyomással vagy hímzéssel egyaránt. Egy szép hímzéssel ellátott sapka remek reklámajándék is, valamint praktikus reklámhordozó is egyben.

Játék: Ki ajándékozott a legtöbbet az elmúlt egy évben?

Vigyázat! Ebben a játékban néhány önfeledt pillanatot lehet nyerni.
Játssz és lásd, hogy mennyit vásároltak tőlünk mások az előző évben!
Nem tudod elolvasni? Ez is a játék része, próbálkozz néhányszor! ;)

Szeretnéd tudni, hogy a lakóhelyed hányadik? Add meg az irányítószámodat!

Ilyen sorrendben kérem:

Irányítószámod:

1.)
351***Mi*****
2 782 161 termék

2.)
11**,*Buda****
740 979 termék

3.)
*1******da**s*
491 992 termék

4.)
***** B*****s*
390 546 termék

5.)
11*9**Bu***e*t
390 184 termék

Összesen 968 település:
 
17 893 703 termék

ajándékok Céges feliratos ruházat-kiegészítő
ajándékok Céges feliratos ruházat-kiegészítő
ajándékok Céges feliratos ruházat-kiegészítő
ajándékok Céges feliratos ruházat-kiegészítő

Még több Ruházat-kiegészítő: kalap :: sál :: esőkabát :: zokni :: papucs :: baseballsapka :: kendő :: kesztyű :: öltözék kiegészítő :: sapka

Kiváló minőségű ajándéktárgy az egyedileg emblémázott sapka, hiszen hímezve vagy szitázva a legegyszerűbb baseballsapka is mutatós kiegészítő. Az emblémázott baseball sapka mindig szem előtt van, ezáltal tökéletes reklámajándék. A színes több paneles baseball sapkákat viselője szívesen hordja, hiszen véd a napsugárzás ellen és a megfelelő darab kiválasztásával kiegészítőként is mutatós lehet. Manapság nem csak a sportrajongók hordhatják, a hétköznapi életben is nagy szerepet kapott. A sportolásra alkalmas napellenzők, sapkák és fejpántok mellett a téli sport örömeit kedvelők is megtalálják az ideális baseball sapkát, ami bundával bélelt fülrésszel rendelkezik. Csatos, gyorscsatos és tépőzáras kivitelben egyaránt megtalálható. Az olcsóbb ajándéktárgyak mellett az exkluzív termékek is helyet kaptak kínálatunkban.

További reklámajándék kategóriák: Óra :: Piperecikk :: Írószer :: Öngyújtó :: Esernyő :: Tárca, kulcstartó :: Szerszám, közlekedés :: Táska :: Irodaszer :: Pendrive :: Elektronika :: Étel, ital :: Ruházat :: Konyha :: Szabadidő :: Mappa, névjegytartó